Velkommen til julemandens hjem!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/lejenjulemand.dk/public_html/wp-includes/media.php on line 1206
lej en Julemand

Hej og hjertelig velkommen til lejenjulemand.dk! Vi har knoklet på at få vores hjemmeside klar til julen i år, og vi er rigtig stolte af resultatet! Der er stadig en del, der mangler at blive gjort på siden, men alt i alt er vi godt tilfredse.

Lejenjulemand.dk er et julemandsbureau som har eksisteret siden 2010. Vi har samlet nogle af landets førende børneentertainere, som tager ud og optræder som julemænd hver jul og giver børnene en juleoplevelse, som de meget sent vil glemme. Vores entertainere er professionelle børneunderholdere, og ved derfor lige præcis, hvordan man skal få hvert et barn i centrum. Vi er nok ikke de billigste på markedet, men vi garanterer at vi er blandt landets absolut bedste!

I kan læse meget mere på forsiden for Lej en julemand.

Eller tage direkte kontakt til os på kontaktsiden. Her kan I høre meget mere om hvordan vi sørger for at gøre netop jeres juleevent til noget helt specielt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *