Referencer

Læs med her, og hør hvordan vores julemænd har gjort andre julearrangementer til en succes for vores tidligere kunder.

Vi fik en julemand ud til vores firmajule-arrangement. Julemanden kom ind med pakker og små gaver til børnene, og sad dernæst og fortalte julehistorier. Det var en suverænt god oplevelse, og alle børnene elskede det. Og der var ingen tvivl om at vi havde fået besøg af rigtige julemand! Varm juleanbefaling herfra!

Mona Lüdeman

Der var liv og glade dage da vi fik en julemand fra lejenjulemand.dk ud til vores lille julearrangement for vores ansatte og deres familie. Julemanden tog sig til hver og en af børnene, og de var mildest talt ellevilde! 

Bjarne Holm

Julemanden kom, han så, han sejrede - over al gevind! Det her var en oplevelse ud over det sædvanlige. Der var tænkt på alt da julemanden kom ind og hyggede sig med børnene. Udklædningen sad i skabet, og han havde den helt rette julemands-personlighed. Han var varm, sjov, nærværende og meget god til at give børnene opmærksomhed, så de alle følte af de sad og snakkede med den helt rigtige julemand!

Anders Buch

Vi fik besøg af en julemand fra lejenjulemand.dk til vores private julearrangement for familien i år. Og nøj! Hvor var det en bragende success. Julemanden dansede om juletræet med børnene, uddelte små slikposer, og sluttede af med et lille tryllejuleshow. Det var en fest for børnene (og iøvrigt også de voksne). Tusind tak for et rigtig hyggeligt og sjovt julemandsshow. Vi booker herfra igen mange år frem.

Niels  Møller

Klik her for mere info om at Leje en julemand.