Et lille sideprojekt, vi har gang i!

Som nævnt i et tidligere indlæg, så er det ikke kun julehøjtiden vi er store fans af. Det er selvfølgelig nok den bedste højtid af dem alle, men året rundt ligger der hyggelige tider som er værd at fejre. Uanset hvad man fejre, så er det ofte tilfældet at man skal have sendt nogle gode og kreative invitationer ud. Og det er her som vores lille sideprojekt kommer ind i billedet. For vi har netop fået udgivet en lille blog med en masse inspiration til bl.a. det at skrive en god invitation. Vi kalder siden gode-citater.dk, og her kan man bl.a. finde citater om kærlighed, kloge citater, citater om livet osv.

Disse citater er altid gode at inkludere i eksempelvis invitationer, da det viser at man har gjort lidt ekstra ud af den store dag. Man kan selvfølgelig også blot vælge at gå ind på siden og lade sig inspirere af et godt citat, som en stor tænker måske engang har ytret. Uanset hvad, så håber vi hvertfald at I vil kunne få noget glæde af siden. Jeg har personligt brugt rigtig lang tid på at få lavet siden og få designet noget grafik, der fanger den helt rette ånd på siden. Om det er lykkedes må du vurdere, og hvis du har feedback eller lignende vil jeg hellere end gerne høre fra dig!

Nogle julecitater?

Det havde selvfølgelig været oplagt hvis der også var inkluderet nogle gode og sjove julecitater på siden. Og dette har vi desværre ikke fået inkluderet endnu men det er helt sikkert i støbeskeen og hvis ikke den når at komme op i år så vil den helt sikkert komme op inden julen næste år. Der har vi så godt nok også lidt mere tid at løbe på må man sige. Hvis vi skal se lidt på nogle af de mange julecitater der er, så er der en stor vifte eller palette af forskellige citater som er blevet sagt i alt lige fra julekalendre til juleserier i både indland og udland. Det er klart at mange af de bedste citater om julen sikkert kan findes i mange af de danske julefilm eller serier, og hvis man fx bare tager et citat som “Det er bååår dæjligt!” så tror jeg de fleste hurtigt kan nikke genkendelse til, hvorfra et sådant citat er kommet fra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *