Tryllekunstner til julefrokosten

Så er vi ved at være kommet godt ind i December, og nøj hvor har årets hyggeligste måned budt på et væld af hyggelige og spændende julemandsbesøg. Der er en masse børn som har fået sig lidt af en oplevelse, som de sent vil glemme!

Apropos jul, så er det jo også nu at diverse julefrokoster forgår. Og her er det altid vigtigt, at man har styr på at underholdningen er i orden. Der er mange forskellige muligheder, når man skal sørge for at ens gæster, hvad end det er kollegaer eller måske familie medlemmer, er godt underholdt, og aldrig kommer til at kede sig i løbet af aftenen, og derfor kan man enten vælge at stå for underholdningen selv, eller hyre nogle udefra til at hjælpe! Hvis man selv vælger at stå for underholdningen, så kan det altid anbefales at lave et par sjove selskabslege, som får alle op i højeste gear, og som gør at alle bliver rusket sammen og får en masse at snakke om. Der er rigtig mange forskellige sjove pakkelege, her kommer vi lige hurtigt med et eksempel, som vi altid har haft god succes med: ved festens begyndelse lægger samtlige kvinder deres ene sko ned i en stor julemands sæk. Nu skal alle mændene trække en sko, og det er nu deres job at finde den kvinde, der mangler skoen. Når et match er opstået kan dette par sætte sig til bords ved siden af hinanden. Det var et forslag til en leg, som man kan lave, men hvis man har et budget til det, så bør man ikke snyde sig selv for at få noget underholdning udefra. Vi har et samarbejde med Tryllekunstner-booking, som lejer nogle af landets bedste tryllekunstnere ud til arrangementer over hele landet. Tryk her for at se mere!

Magisk underholdning til julefrokosten
Magisk underholdning passer selvfølgelig også altid perfekt ind til julefrokosten, og det er altid et hit, når tryllekunsteren får engageret publikum og måske lader chefen komme på slap line foran gæsterne. Tag et kig på siden tryllekunstner til julefrokost, for at se hvilke tryllekunstnere, som kan skræddersy sit show præcist til jeres julefrokost. Snyd ikke jeres gæster for at opleve en tryllekunstner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *